The hardest thing to understand in the world is the income tax

FINANCIEEL ADVIES

De maatschappij verkeert in de veronderstelling dat in de voetballerij gouden bergen worden verdiend. De realiteit laat helaas een heel ander beeld zien. Een minderheid van de coaches en spelers heeft een riant inkomen. Daarnaast dient de kanttekening te worden geplaatst dat een speler het beroep van profvoetballer maximaal 15 jaar op topniveau kan uitoefenen. In deze periode dient het te worden verdiend. Niet dat hij na zijn actieve loopbaan geen verdiencapaciteit meer heeft, maar hoogstwaarschijnlijk zal het inkomen dan velenmalen lager zijn.

Met grote regelmaat komen spelers, die goed hebben verdiend, na hun actieve loopbaan in de financiële problemen. Volstrekt onnodig. Een goed contract afsluiten is belangrijk, maar als er daarnaast geen goede financiële- en fiscale begeleiding is, dan wordt de waarde van het contract niet geborgd. M4P biedt deze begeleiding, waarbij het kan terugvallen op specialisten die ook kunnen begeleiden bij financiële en/of fiscale vragen in een internationaal perspectief.

Don't Be Shy!

Mocht je de voorkeur geven aan een persoonlijk gesprek en niet in de gelegenheid zijn om naar ons toe te komen, dan komen wij graag bij jou op bezoek.

YOU PLAY, WE CARE!