Business is a combination of war and sport

CONTRACTBEGELEIDING & JURIDISCHE BIJSTAND

Het is van groot belang dat belangrijke zaken goed worden vastgelegd om rechten te waarborgen en ongewenste risico’s te voorkomen. M4P ontzorgt en adviseert over alle juridische aspecten die zich in de voetballerij voordoen.

Zo adviseren wij bij de totstandkoming, bieden wij de helpende hand bij het uitonderhandelen en zijn wij gespecialiseerd in de vastlegging, beoordeling en de beëindiging van allerlei overeenkomsten. Hierbij kan worden gedacht aan transferovereenkomsten, arbeidsovereenkomsten, sponsorovereenkomsten, licentieovereenkomsten en agentuurovereenkomsten. In alle gevallen en varianten trachten wij bij geschillen een economisch en zinvolle oplossing voor jou te vinden en proberen wij procedures te voorkomen. Is de gang naar de (internationale) rechter of arbitragecommissie niet te voorkomen, dan gaan wij die niet uit de weg. Wij zullen je bijstaan om ook deze wedstrijd te winnen.

Don't Be Shy!

Mocht je de voorkeur geven aan een persoonlijk gesprek en niet in de gelegenheid zijn om naar ons toe te komen, dan komen wij graag bij jou op bezoek.

YOU PLAY, WE CARE!