It is not enough to do your best; you must know what to do, and then do your

DATA ANALYSES

Wat ons anders maakt is dat wij hebben geïnvesteerd in technologie. Daar waar de traditionele managementbureaus de korte termijn winsten niet onder druk wilden zetten en derhalve niet durfden te investeren hebben wij dit wel noodzakelijk geacht. M4P heeft de kracht van de technologie omarmd. Met behulp van de juiste technologie kunnen wij de kwaliteit van onze dienstverlening waarborgen.

Wij maken onder andere veel gebruik van data-analyses. Analyses die zien op individuele prestaties tijdens wedstrijden en trainingen, analyses die inzichtelijk maken waar de verbeterpunten van een team liggen, analyses die de financiële waarde van een coach en/of speler bepalen en analyses die laten zien over welke kwaliteiten een coach en/of speler moet beschikken om van toegevoegde waarde te kunnen zijn.

Kortom, hoe haal je maximale prestaties uit een individuele sporter? Managen op intuïtie is in de zeer competitieve voetbalwereld niet meer voldoende. Het analyseren van de data leidt tot de juiste inzichten en daarmee maakt M4P het verschil.

Don't Be Shy!

Mocht je de voorkeur geven aan een persoonlijk gesprek en niet in de gelegenheid zijn om naar ons toe te komen, dan komen wij graag bij jou op bezoek.

YOU PLAY, WE CARE!