The best way to predict the future is to create it

SPELERS TRANS­FERS

Het creëren en begeleiden van transfers vereist doorzettingsvermogen en kennis van zaken. Vraag en aanbod bij elkaar brengen klinkt heel simpel, maar het is topsport. Kennis van het spel is niet voldoende om vraag en aanbod inzichtelijk te kunnen maken. Temeer nu kwaliteit nog wel eens van ondergeschikt belang blijkt te zijn. Bij M4P staat kwaliteit voorop. Wij zijn ervan overtuigd dat wij transfers tot stand kunnen laten komen die voor alle belanghebbenden van meerwaarde zijn.

Aan de hand van uitgebreide data-analyses en interviews maken wij voorafgaand aan iedere transferwindow de vraag bij clubs inzichtelijk. Aan de hand van een dienstverleningsconcept analyseren en benoemen wij, eventueel in samenspraak met de managers/trainers, technisch directeuren en/of hoofdscouts, op welke posities clubs zich kunnen verbeteren. Daarbij houden wij rekening met de visie en spelopvatting van de desbetreffende club. Vaak reikt onze kennis verder dan clubs nu wij kunnen terugvallen op hoogwaardige data-analyses. Op basis van ons dienstverleningsconcept dragen wij versterkingen aan. Tevens ontzorgen wij clubs door de spelers die door de komst van deze versterkingen overbodig worden elders te plaatsen. Wat voor de ene club een miskoop is, is voor de andere club een versterking. Zo creëren wij win-winsituaties.

Bij transfers vervullen wij bij voorkeur een regierol. De eerlijkheid gebiedt te zeggen dat dit niet altijd mogelijk is. Zo nodig behartigen wij slechts één belang of helpen wij een collega bij het tot stand brengen van een transfer.

Don't Be Shy!

Mocht je de voorkeur geven aan een persoonlijk gesprek en niet in de gelegenheid zijn om naar ons toe te komen, dan komen wij graag bij jou op bezoek.

YOU PLAY, WE CARE!