We listen. We lead. We make it fun. We inspire. We motivate. We make it possible

MELVIN PLET

Melvin speelde tientallen wedstrijden in het betaald voetbal. Als snelle en creatieve buitenspeler maakte hij naam bij clubs als Top Oss, Dordrecht’90 en Roda JC. Melvin heeft de voetballerij van binnenuit leren kennen en deelt zijn kennis en ervaring nu met collega’s en sporters.

Na zijn actieve voetbalcarrière is Melvin zich gaan specialiseren in het begeleiden van talent. Hij luistert, leidt, dirigeert, activeert, inspireert en motiveert. Altijd vanuit een zorgvuldig opgesteld ontwikkelingsplan, waarin de bouwstenen ‘mindset’, ‘voeding’, ‘beweging’ en ‘rust’ centraal zijn gesteld. Met de kennis en ervaring van andere specialisten bewaakt Melvin de grote lijnen. Hij weet het complexe simpel te maken, waardoor hij ook door jonge talenten wordt begrepen.

Met zijn enthousiasme weet Melvin niet alleen sporters te inspireren, maar is hij ook een inspiratiebron voor collega’s. Melvin beschikt over een uitgebreid netwerk en weet te verbinden, Hij is allergisch voor excuses. Volgens Melvin is het verschil tussen top en subtop te vervatten in de woorden ‘ja maar’. Toppers willen te allen tijde beter worden en zijn nooit tevreden. Anderen vinden altijd wel een excuus om niet te hoeven presteren en zullen daardoor nooit de top halen.

Melvin Plet
Intermediair
Mail Melvin

“if you’re not willing to learn, no one can help you. If you’re determined to learn, no one can stop you.”

Don't Be Shy!

Mocht je de voorkeur geven aan een persoonlijk gesprek en niet in de gelegenheid zijn om naar ons toe te komen, dan komen wij graag bij jou op bezoek.

YOU PLAY, WE CARE!