If you’re not willing to learn, no one can help you. If you’re determined to learn, no one can stop you

EDUCATIE & RESEARCH

Onderwijs en onderzoek zijn de hoekstenen van ons bedrijf. Door onze benadering leren wij onze coaches en spelers een onderzoekende houding aan te nemen. Vanaf het begin leren zij dat de voetballerij telkens aan verandering onderhevig is. Leren omgaan met complexiteit en onder druk de juiste keuzes kunnen maken.

Telkens beter willen worden, een continu leerproces. Dat geldt ook voor ons. Dit brengt met zich dat wij onze dienstverlening continu willen verbeteren en het antwoord willen vinden op onopgeloste vraagstukken. Door (wetenschappelijk) onderzoek te omarmen worden wij steeds beter.

Verder zien wij het als onze verantwoordelijkheid om onze kennis en ervaring te delen. In eerste instantie met onze coaches en sporters. Onze maatschappelijke verantwoordelijkheid vergeten wij echter niet. Zo ondersteunen wij ook onderwijsprogramma’s, bijvoorbeeld bij de minor Sportmanagement aan de Saxion Hogeschool Enschede.

Don't Be Shy!

Mocht je de voorkeur geven aan een persoonlijk gesprek en niet in de gelegenheid zijn om naar ons toe te komen, dan komen wij graag bij jou op bezoek.

YOU PLAY, WE CARE!