Train like an athlete, eat like a nutritionist, sleep like a baby, win like a champion

FYSIEKE BEGELEIDING

Om prestaties te verbeteren en de kans op blessures te verkleinen bieden wij individuele trainingen aan. Trainingen waarbij door middel van functionele bewegingen kracht wordt opgebouwd en aan stabiliteit wordt gewerkt. Ook bieden de gespecialiseerde trainingsprogramma’s ruimte om aan andere verbeterpunten te werken.

Verder begeleiden wij onze spelers bij revalidatietrajecten. Een (langdurige) blessure doet vaak ook iets met de mentale weerbaarheid van een speler. Het goed overbruggen van de periode van herstel staat bij M4P centraal. Herstel is daarbij van belang, maar ook het voorkomen van herhaling.

Bij de individuele trainingen en revalidatietrajecten kunnen wij terugvallen op de specialistische kennis van onze sportartsen en fysiotherapeuten. Zij zijn beschikbaar als afzonderlijke dienst, maar maken ook onderdeel uit van gespecialiseerde trainingsprogramma’s.

Don't Be Shy!

Mocht je de voorkeur geven aan een persoonlijk gesprek en niet in de gelegenheid zijn om naar ons toe te komen, dan komen wij graag bij jou op bezoek.

YOU PLAY, WE CARE!