If you want something you’ve never had, you must be willing to do something you’ve never done

WAT WIJ DOEN

Bij M4P staat alles in het teken van ontwikkeling en verbetering. Dat is waar het bij ons om draait. Wij begeleiden om jou beter te maken. Dit doen wij door maatwerk te leveren bij alles wat wij doen. Het verbeteren van jouw prestaties is ons doel. Op het eerste oog niets anders dan vele andere managementbureaus beloven, maar wij doen dingen anders. Wij geven het begeleiden van coaches en spelers een totaal nieuwe dimensie. Wij zijn de architecten van het nieuwe begeleidingsmaatwerk.

Een andere belangrijke pijler binnen M4P bestaat uit het creëren en begeleiden van transfers. Vraag en aanbod bij elkaar brengen, dat is waar het om draait. De complexiteit van transfers zit onder andere in de diversiteit aan belangen. De kopende club, de verkopende club, de speler en diens familie, de investeerders en andere financiers hebben immers allemaal een belang. Het vereist ervaring, praktisch inzicht en overtuigingskracht om eenieder te overtuigen van de te nemen stappen. Daarnaast is voetbalknowhow vereist, alsmede juridische, fiscale en bedrijfseconomische kennis. M4P beschikt over de benodigde kennis en ervaring, waardoor wij bij een transfer tevens de regierol kunnen vervullen.

M4P doet het, doe met ons mee!

Don't Be Shy!

Mocht je de voorkeur geven aan een persoonlijk gesprek en niet in de gelegenheid zijn om naar ons toe te komen, dan komen wij graag bij jou op bezoek.

YOU PLAY, WE CARE!